0 коментара

Еднодневен пакет за наем на самостоятелен апартамент за до 12 човека от Вили Водно Конче, Ахтопол

Базата се състои от 4 термоизолирани апартамента с 4 легла и възможност за допълнително 5-то легло; 1 апартамент с две спални помещения съответно със спалня и 2 единични легла и спален бокс с едно легло;1 апартамент с две спални помещения съответно със спалня и единично легло с възможност за вкарване на четвърто и спален бокс с двуетажно легло; бунгало тип термо контейнер и каравана.
Всеки апартамент разполага с веранда с градински масичка и столове, външна мивка с плот, вътрешен оборудван кухненски бокс, самостоятелен вход и санитарен възел. Бунгалото е двустайно - спалня и помещение с двуетажно легло и климатик разделени с плъзгаща се врата. Караваната е 3-местна, без самостоятелен санитарен възел, т. е. наема се в комбинация с апартамент при необходимост от допълнително спално помещение. В двора има навес с тонколона и барбекюта.
Помещенията за настаняване са разположени така, че осигуряват приятен изглед към гората, а не към съседа. Отдалечеността от останалите бази бунгала е идеално условие за почивка и уединение.

КоментариТвоят коментар: