0 коментара

Еднодневен пакет със закуска или закуска и вечеря + ползване на СПА в хотел Танне, Банско

Хотелът разполага с 25 луксозно-обзаведени двойни стаи, които може да се ползват и за единично настаняване. В стаите на хотел “Танне” умело е съчетан самобитния български стил със съвременен лукс и комфорт, създаващи незабравима атмосфера, спокойствие, удобство и уют.
Всички стаи разполагат с телевизор със сателитна и кабелна телевизия, телефон за директна връзка, аудио-озвучаване, мини бар, сешоар, мини сейф, луксозна баня с вана и обслужване по стаите до 00:00 часа.
Хотелът разполага с 5 апартамента, като 4 от тях имат камини.
Всеки един от тях има уютен хол с мека мебел, масичка, където може да се провеждат срещи, телевизор с кабелна и сателитна телевизия, DVD, аудио озвучаване, сейф, втори телевизор в стаята, луксозна баня с вана и тоалетна, втора тоалетна за гости, мини бар и обслужване по стаите до 00:00 часа.
За провеждане на семинари, фирмени обучения и срещи хотелът разполага с конферентна зала с 25 места, мултимедиен проектор, флип-чарт, шрайб-проектор.
Ресторант в национален стил, носещ духа на местните традиции. Тук предлагаме специалитети от българската и европейска кухня, богат избор на напитки и жива музика.
Уютна сладкарница, с тераса и прекрасен изглед към планината, в която сервираме и закуската на нашите гости.
Фитнесът на хотел “Танне” е оборудван с професионални уреди с марката “PRECOR” и предлага приятна обстановка с телевизор, огледала и аудио озвучаване.
Басейнът в хотела е закрит, с размери 9 на 5 метра и дълбочина от 1.40 до 1.80 м. Сауната на хотел “Танне” е финландска и побира между 5 и 12 човека. 
Парната баня е от марката “TYLO” и разполага с 4 места.

КоментариТвоят коментар: