Празнично Великденско меню
1. Великденска салата – 350 гр /маруля, репички, пресен лук, краставици, яйце/
2. Три вида разядки: Катък с печена чушка - 50гр Касапско мезе /сирене, извара, лук, подправки/ - 50 гр Кьопоолу – 50 гр Пърленка с чесън – 80 гр
3. Агнешко печено с дроб сърма и печен сос
4. Агнешки черен дроб в масло – 100 гр /с пресен чесън, чери домат, зелена украса/
5. Козуначена торта с карамел – 180 гр
Пърленка
Безалкохолна напитка 1 бр
Минерална вода 0.5 л
Ракия/водка 50 мл
Вино бяло/червено наливно – 250 мл
Детско празнично меню
1. Шопска салата – 300 гр
2. Пилешко филе на скара – 200 гр
Пържени картофки – 150 гр
Домашна лютеница – 50 гр
3. Козуначена торта с карамел – 180 гр
Пърленка
Натурален сок 1 бр
Минерална вода 0.5 л