0 коментара

Еднодневен пакет със закуска в еко къща от камък, глина и дърво от Еко селище Омая, Гайтаниново

В двата ресторанта се предлага екологична храна от собствено стопанство със затворен цикъл на производство – зеленчукови и овощни градини, лозя, ягоди, малини, къпини… всичко е за вас!
На рецепция можете да закупите домашните био продукти на стопанството.Любителите на дивеч могат да направят заявка за менюто си. Запалените рибари могат да ловят риба от езерата със собствена стръв и принадлежности и по желание може да им се приготви в ресторанта срещу допълнително заплащане. Можете да си устроите и пикник в многобройните обособени за това кътчета. От ресторанта ще получите кошници с приготвена храна. А в летния бар до басейна да дегустирате домашен сладолед и коктейли, както и да релаксирате вечер с приятна музика под звездите.
Освен с качествено, биологично и вкусно приготвено меню от майстор–готвач, комплексът ви предлага многобройни възможности за активна почивка и спорт: плуване в открития басейн, волейбол, тенис на маса, разходки с лодки и водни колела по езерата, както и велосипеди за вело и еко туризъм. Има обособен паркинг и неограничен интернет

КоментариТвоят коментар: