0 коментара

50% намаление на пакети за един или двама души със закуски и ползване на СПА в Хотел Земята и Хората, София

Изберете най-подходящата за вас стая. Хотел "Земята и хората" разполага с 26 двойни, 15 единични стаи и 2 апартамента. Те са обзаведени елегантно и с всичко необходимо, за да се чувствате уютно и комфортно.

На разположение на гостите на хотел „Земята и хората” са 25 двойни стаи, една от които е с интериор, съобразен с нуждите на хора с увреждания.

Ресторант, градина и барбекю, лоби бар и скай бар с неустоима панорамна гледка към планината са местата в хотел „Земята и хората”, на които ще ви сервират вкусни ястия от традиционната и европейската кухня и маркови питиета. Подходящи са за организиране на сватбени тържества, бизнес срещи, романтична вечеря или просто, за да си починете и да се насладите на вкуса на храната и спокойствието на едно питие привечер.
Ресторантът е със 70 места. Интериорът му е решен в бяло с черни и тъмнокафяви акценти, и от прозорците му се разкрива прекрасна гледка към града и планината.

Възползвайте се от услугите, които ви предлага хотел "Земята и хората", за да бъде престоят ви в него и в града още по-приятен. Ако имате нужда от транспортни услуги, искате да разгледате забележителностите, които се намират в близост до София или да получите костюма си идеално изгладен, защото ви предстои важна среща, обърнете се към персонала на хотела.
Ние с удоволствие ще се погрижим за всичко.

КоментариТвоят коментар: