0 коментара

Еднодневен пакет със закуска, обяд и вечеря + напитки в GREEN VILLAGE, Рибарица

Капацитет помещения:
Капацитета на двойните стаи е две основни и едно допълнително легло;
Капацитета на тройните стаи и студиото е три основни и едно допълнително легло; ( за по-големи семейства)
Капацитета на ВИП апартамента е спалня и едно допълнително легло (за по-изискани клиенти + хладилник).
Всички спални в къщите за гости и студиaта в почивната станция, както и стаята за хора с увреждания са оборудвани с климатици!
НАСТАНЯВАНЕ:
Къщи за гости - Къщичките са реализирани по технологиите на модерното строителство, съобразно европейските изисквания за планински и екотуризъм.
Първото, което ще Ви направи впечатление е модерното обзавеждане и вътрешен дизайн. Акцентирано е върху природни еко материали – дърво, камък, лен и вълна. Всяка вила има собствен стил, атмосфера и интересни цветови решения предразполагащи към релакс и почивка.
Всяка къщичка представлява стилно обзаведена двуетажна постройка с площ 179 кв.м.ВИП апарртамент на първия етаж и две двойни стаи с джакузи на втория етаж. Двата етажа са свързани с вътрешна стълба, но е предвиден и отделен вход за всеки етаж. Всички стаи във вилата са разположени така,че да са независими една от друга. Къщите за гости са алпийски стил със скосени тавани в стаите на втория етаж.
На първо ниво се разполагат всекидневна с камина ,32” или 42” плазма, трапезария с напълно оборудвана кухненска линия* водеща към лятно студио за отдих с панорамни прозорци. В съседство се намира фамилна спалня с телевизор и две мокри помещения – баня оборудвана с вана за двама и самостоятелен санитарен възел с душ кабина.
*Кухните на къщите за гости не са оборудвани с кухненска посуда.
На второ ниво са разположени две двойни стаи с единични легла или спалня, всяка от които с телевизор и със самостоятелна баня и тоалетна и вана.
Кабелна телевизия,безжичен интернет и паркинг.
Почивна станция - Масивна сграда, която разполага с 2 единични стаи, 4 стандартни двойни стаи без балкон, 2 стандартни двойни стаи с балкон, 5 стандартни тройни стаи, 1 студио без балкон, 2 студио с балкон, стая с удобства за инвалиди.
Всички стаи са уютно обзаведени и оборудвани с телевизор и собствен санитарен възел.
Кабелна телевизия, безжичен интернет и паркинг.

 

КоментариТвоят коментар: