0 коментара

Пакети със закуска + ползване на външен басейн и шезлонг в Клиф Бийч и СПА, Обзор

Бутиковата структура на хотела разполага с 40 хотелски стаи и 30 апартамента, разположени в блокве с индивудални входове. Ограничен капацитет на гости, позволява безопасното възползване на големи градински площи; три външни басейна, свързани с изкуствена река, както и лятна закрита кабана за отдих. Частен достъп през уникална еко пътека до дива плажна ивица, която почти ексклузивно се използва от гости на комплекса.

Стаите и апартаментите са оборудвани със самостоятелна климатична и пречиствателна система, която на база последни проучвания намалява разпространението на вируси и вредни частици във въздуха.

За всеки гост ще бъде осигурен комплект за безопасност във всяка стая и ще има на разположение лекар на повикване при спешност по всяко време.

В момента комплексът се подготвя за бъдещите си посетители и следва хигиенните изисквания от СЗО. Всичко се подлага на цялостно почистване и дезинфекция, за да се осигури допълнителен комфорт и безопасност. Предстои поетапно връщане на екипа, като всеки ще преминава през индивидуално обучение.

КоментариТвоят коментар: