0 коментара

Еднодневен уикенд пакет със закуска + ползване на релакс център в Комплекс Флора

Ресторант Флора е специално място, където може да прекарате повече време с близки и приятели в приятна обстановка, да се позабавлявате и да потанцувате.

В Релакс зоната всеки може да се отпусне и освободи от натрупаното напрежение. Релакс центърът се състои от джакузи, инфрачервена сауна, зала за релакс, масажи и закрит басейн за релакс. В закрития басейн температурата на водата е 35 - 36 градуса, отоплена и омекотена чрез соларни и еко пелетни системи.

* Двойната стая е оборудвана със спалня за двама, санитарен възел, климатик, телевизор с кабелна телевизия, локално парно

* Апартаментите представляват - две самостоятелни стаи, всяка от които със спалня за двама, климатик, телевизор с кабелна телевизия, собствен санитарен възел, локално парно

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРОМОЦИОНАЛНИ УСЛУГИ: заявяват се заедно с резервацията или на място, след настаняване,заплащат се на място :

  • Конна езда с инструктор - 1 час планинска разходка до близкия манастир "Св.Св. Петър и Павел" - 20 лева на човек.
  • Частичен класически масаж - 30 лева.
  • Цялостен класически масаж - 40 лева.
  • Романтична вечер за двама- в Релакс център с джакузи, на свещи,маса за двама,шампанско, плодове,подходяща музика - общо 30лв - приемат се заявки предварително-заедно с резервацията.

 

КоментариТвоят коментар:


{* *}