0 коментара

Двудневен и петдневен делничен пакет със закуски и вечери в Комплекс Тодорини кукли, край Вършец

Ресторантът на хотелски комплекс „Тодорини кукли” предлага традиционна българска кухня. Всички продукти са пресни и отговарят на най-висок стандарт за качество, за да може всеки един клиент да се наслади максимално на ползотворната си почивка.
Дизайнът съчетава автентичните български детайли и съвременен лукс, за да предложи на клиентите уютна и непринудена атмосфера. Откритата тераса и ресторантът са подходящи за организиране на частни партита и празненства.
Комплексът разполага с две зали. Капацитетът им (малка - 15 места; голяма - 60 места) и разположението на „Тодорини кукли”, предлагат идеални условия за организиране на:
корпоративни мероприятия
тийм билдинг
тренировки на танцови или спортни състави
Искате да си отпочинете напълно? Детският кът предлага великолепна опция за забавление на вашите деца. За най-малките има детска стая, оборудвана с висококачествени дървени играчи.
Басейнът на територията на хотелски комплекс „Тодорини кукли” се състои от две части с обща дължина 16м. За малчуганите има обособена част с диаметър 3м. Басейнът се пречиства постоянно, за да може клиентите да се радват на кристално чиста вода и на гледка към величествената Стара планина.
За по-активните има на разположение открита спортна площадка, която дава възможност за семейно или групово спортуване и развлечение.
Фитнес "Тодорини кукли" ви предоставя изцяло ново оборудване за поддържане на добрата Ви форма.

КоментариТвоят коментар: