0 коментара

Наем на самостоятелна вила за до 14 души в Хаджи Кальовата къща, с. Тъжа

Хаджи Кальовата къща, Тъжа разполага с леглова база от 14 места.
В първата къща на приземния етаж е обособена механа с напълно оборудвана кухня. На първия етаж са разположени още една кухня с всичко необходимо за приготвяне на Вашата храна, като: печка, хладилник с фризер, микровълнова фурна, кафе-машина и др.; баня с тоалетна; хол с диван секция и голям телевизор; спалня със собствен санитарен възел.
На втория етаж има една огромна спалня с 5 единични легла със собствен санитарен възел и тераса, която гледа към прекрасния озеленен двор с басейн и детски кът.
Във втората къща, на първия етаж, е разположена една спалня със собствен санитарен възел, а на втория етаж - голяма стая с две спални.
Всички стаи в Хаджи Кальовата къща са снабдени с гардероби, нощни шкафчета и телевизори. Има Wi-Fi. Отоплението е централно.
Къщата разполага с басейн за летния сезон, а за децата - батут, пясъчник, люлки с пързалка.
Дворът е доста голям (декар и половина) и има място за разнообразни игри (волейбол, футбол, бадмингтон). В него има и множество плодни дръвчета като череши, ябълки, круши, смокиня, дюла, слива.
От селото тръгват множество туристически пътеки за върхове, водопади в Стара планина. Само на 9 км е Калофер, където тръгва пътеката за най-големия водопад на Балканския полуостров - Райското пръскало.
На 15 км е етнографския комплекс Дамасцена, както и редица други забележителности (яз. Копринка, връх Шипка, Казанлък и др.).

КоментариТвоят коментар: