0 коментара

Празничен пакет от СПА процеудри "Път към сърцето" за нея или него в център по натуропатия Динамика Био

Повече за процедурите:
АРОМАТЕРАПЕВТИЧНИЯТ МАСАЖ е част от холистичната медицина, в която всеки човек се разглежда като индивидуална система, която притежава собствени ресурси за самовъзстановяване. Това е лечебен масаж, който се извършва със 100 % натурални етерични масла, които притежават незаменими успокояващи свойства, изключително ефикасни за справяне със стреса, напрежението и безсънието.
МАСАЖЪТ НА ЛИЦЕ, ДЕКОЛТЕ И ШИЯ с биокозметика „Тhe land of Corfu” - подобрява цвета и еластичността на кожата и отнема напрежението от мимическите мускули. Масажът на лице е един от най - древните начини да поддържате кожата си здрава и млада. ПОДМЛАДЯВАЩА ТЕРАПИЯ С МОКСА - Това е древна източна лечебна и подмладяваща техника, основаваща се на нагряването на биологично активните точки с пелинови пури, наречени мокси. Моксата съдръжа освен това лечебни билки и етерични масла.
АКУПРЕРСУРАТА има хилядолетна история, през която се е доказала като един от най-ефективните методи за поддържане на здравето и баланса в организма.
Масажът на биологични активни точки отпуска напрегнатите мускули, подобрява обшия тонус, детоксикира организма и повишава защитните му сили.
РЕФЛЕКСОТЕРАПИЯТА НА ХОДИЛА - Източна техника, която датира от векове и се базира на акупресурните (рефлекторни) точки на ходилата, върху които са проектирани всички органи и жлези в човешкото тяло. Рефлексотерапията е призната и в източната и в западната медицина като най-ефективният масаж от терапевтична гледна точка.
ЕСТЕСВЕНА ФИЗИОТЕРАПИЯ С АПАРАТ „ANGEL-Z” – процедурите естествена физиотерапия позволяват да се мобилизират собствените ресурси на организма, с помощта на ниско честотно въздействие на слаби електрически импулси. Той е ново поколение интелектуален прибор, прилагането на който:
• Отслабва болката; • Премахва умората; • Подобрява обмяната на веществата; • Подпомага детоксикацията на организма; • Повишава съпротивителните сили на организма.

КоментариТвоят коментар: