0 коментара

Еднодневен пакет със закуска и вечеря + вътрешен басейн, парна баня и сауна, ски гардероб и транспорт до лифта в Хотел Шато Вапцаров

Всички стандартни стаи са оборудвани с 2 стандартни единични легла, които могат да бъдат разположени едно до друго или отделно, в зависимост от желанието на гостите. Всички двойни стаи имат възможност за настаняване на трети гост на допълнително стандартно легло. Меката мебел се разтяга и също може да служи за креват. Стандартните ни стаи са снабдени с широки бани и предлагат гледка към планината.

СПА център
Нашият спа център е оборудван с голям вътрешен басейн, джакузи, мраморна парна баня, сауна с изглед към планината и зона за релакс. За тези които, искат да се изпотят чрез тренировка, хотела предлага и фитнес център..

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ ПРЕДЛАГАНИ НА РЕЦЕПЦИЯ:
  • Плаж в Гърция – еднодневно посещение до Бяло море с включен транспорт в двете посоки 25 лв./човек. Минимален размер на групата е 6 човека.
  • Жива музика – Фолклорна програма, DJ, фолклорни танци и др.
  • Аниматор
  • Тийм билдинг програма – приключения, отборни игри, забавления;
  • Екскурзии – туристически маршрути в Пирин, Рила, река Струма, река Места, културни маршрути, мотокрос екскурзии, конна езда и др.
КоментариТвоят коментар: