1 коментар

Еднодневен пакет със закуска и вечеря + лифт карта за ски зона Добринище в къща за гости Пумпалови

Къщата разполага с 8 стаи. 5 спални и 3 двойни. Две от стаите разполагат с разтегателен диван, на който  може да спи възрастен човек. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел, телевизор, кабелна. Отоплението е с локално парно. Повечето са с тераса, с изглед към планината. Има безжичен интернет навсякъде в къщата.

В механата гостите могат да опитат типични за региона специалитети и местни ястия. През зимата гостите ще се почувстват уютно до камината и могат да опитат нещо приготвено на жар, и да полеят мезатата с домашно приготвени вина.

Коментари
Анонимен Къща за гости Пумпалови е определено място, което искам да посетя отново и отново.
Стаите са хубави, разполагат с всичко необходимо без да са особено луксозни - чисти са, със собствен санитарен възел, поддържани и много топли.
Това, което я различава от всички други къщи, в които съм бил, обаче, е храната. Качеството на храната е по-добро от почти всички места на които съм бил (както в Добринище, така и в София), особено що се отнася до традиционна Българска кухня, а цените са много добри за предлаганото качество. При предварителна заявка хората могат да ви сготвят наистина уникални блюда.
Собствениците са много работливи и отзивчиви хора и определено могат да те накарат да се почувстваш удома.
Силно препоръчвам!2019-01-29T14:36:25
Къща за гости Пумпалови Благодарим сърдечно! За нас наистина е важно мнението на нашите гости! Още веднъж благодарим!2019-02-11T21:43:34

Твоят коментар: