0 коментара

Целодневни делнични и уикенд билети за аквапарк в Аква парк Благоевград

За да бъде престоят Ви завършен,пицария La PIZZA е на Ваше разположение. Пицарията предлага уникален детски кът,меню с кулинарни изкушения и богат избор от напитки,пици, и други вкусотии. Усмихнатият и приветлив персонал допълват чудесната атмосфера за една незабравима вечер или обяд в приятна компания. За феновете на спортните събития сме разположили два широкоекранни телевизори. 
Комплекс Аква парк разполага с VIP зона отделена от тълпата, сред зеленина и спокойствие, тези зони позволяват  персонално уединение.Точно за това са и предпочитано място за частни мероприятия и тимбилдинги.
На територията на Аква Парк всяка минута нещо се случва – организират се концерти на известни изпълнители, провеждат се спортни мероприятия, кастинги, коктейлни вечери и други мероприятия, на които присъстват много хора с различни интереси, чието внимание е привлечено от атрактивната визия на комплекса.
Аква парк Благоевград е място за почивка, релакс  и незабравими летни дни. Съчетание от лукс, персонален сервиз, качествено и добро обслужване, услуги за всеки вкус, много развлечения и прохлада в летните дни. Сред зеленината на палми и перфектни тревни площи, с изглед към красивата природа на Рила планина, с кристално чистата вода в басейните,Аква Парк Благоевград е уникално само по себе си място. Комплексът приближава до морето не само благоевградчани, а и много гости от различни крайща на България през горещите летни дни.Гмурнете се във водите на Аква парк, Благоевград. Скочете във вихъра на вашите емоции.Почивката не е бягане от работа, а е грижа за възстановяване на силите.Насладете се на прекрасните летни дни в Аква парк, Благоевград!
Скочете във вихъра на вашите емоции!

КоментариТвоят коментар: