0 коментара

Тридневна екскурзия за Илинденски събор 2018 г. в село Гела от Бамби М Тур

Програма:

Първи Ден
Тръгване в 12:00 ч. тръгване от Стадион Васил Левски София по маршрут Пловдив -Девин в посока Илинденски поляни.
Посещение на Девин. Пристигане след обяд. Настаняване в модерен хотелски комплекс. Използване атрактивите на комплекса – вътрешен басейн, сауна, парк и др. в цената. Вечеря по желание в ресторанта на комплекса. Нощувка.

Втори ден:
Закуска. Посещение на поляните. 10:30 ч Откриване на Гайдарското надсвирване. Конкурси. Хора и песни. 18 :00 ч Концертната програма „Хорото продължава….“
Потапяне в изпълненията на народното творчество и занаяти представени на събора.
Може да се опита чеверме, руйо вино, да се участва  в настроението и танците.
Разглеждане и демонстрация на традиционни занаяти,  народни веселби и гайдарско надсвирване. Нощувка в хотел.

Трети  ден:
След закуска по желание:
1/ Посещение отново на Събора. В 11;30 ч Народно веселие- Илинденски събор !!!
2/ Посещение по желание (срещу допълнително заплащане) на Националната астрономическа обсерватория Рожен -  най-голямата астрономическа обсерватория в Югоизточна Европа и на Балканския полуостров. . Намира се в Родопите, изградена е на връх „Св. Дух“, над местността Рожен. Стопанисва се от Института по астрономия на Българската академия на науките Редовната наблюдателна дейност по научни програми датира от септември 1979 г. Тя е най-голямата еднократна инвестиция на България в научна инфраструктура (над 12 млн. лв) и все още е най-голямата астрономическа обсерватория на Балканите и въобще в този район на Югоизточна Европа. Тя е оборудвана с 6 телескопа: единият е универсален 2 метров Ричи Кретиен Куде, от който може да се наблюдава при посещението.
Отпътуване за София. Посещение на град Широка Лъка. По желание –Етнографския музей и Старат черква , строена по време на Османската империя.
Пристигане в София вечерта.

   Двойните стаи са подходящи за единично настаняване, както и за двойки. Всички двойни стаи са с изглед към планината и са оборудвани със сателитна телевизия, безплатен интернет достъп (WI-FI), телефон, мини бар, баня с душ, сешоар, огледало, ютия, сешоар, климатик, а някой от стаите имат и тераса.
   Апартаментите са подходящи за двойки или семейства с деца. Всички апартаменти разполагат с тераса и изглед към планината, басейна и конете и са оборудвани със сателитна телевизия, безплатен интернет достъп (WI-FI), телефон, мини-бар, хладилник, баня с душ, сешоар, огледало, диван, ютия, сешоар, климатик
   Басейна на комплекса е закрит и може да се ползва целогодишно, водата извира от “беденския минерален извор 72 градуса”, като се разхлажда до към 32-37 градуса зависимо от изискването на нашите клиенти, в басейна има и джакузи, водата е подходяща и за лечение на опорно-двигателната и нервната система.
Сауна и други атрактиви

КоментариТвоят коментар: