0 коментара

Празнични пакети със закуски и вечери + празничен обяд в Къща за гости Вълчановата къща, с. Фотиново

Къща за гости "Вълчановата къща" разполага с дванадесет стандартни стаи, четири лукс стаи и два апартамента.

Всяка една от уютните стаи във "Вълчановата къща" има красива тераса с разкриващи гледки на борови и широколистни планински възвишения.

Механата приветства с топла камина и приятна музика. Старинната обстановка, изразена от красиви дърворезби, дялани камъни и вкусно приготвена храна допълва приказката на Родопа планина.

В близост до нас можете да посетите още: крепост Перистера, пещера Снежанка, Баташка църква. Село Фотиново се намира в северозападни Родопи, източно от Батак и южно от гр. Пещера, сгушено в пазвите на зелените гори, то може да Ви очарова с красиви гледки и незабравими преживявания. С чистия боров въздух, следвайки бистроструйната Фотинска река, се пренасяме в приказката на Родопа планина. Минавайки по Римски мостове и полегати пътечки, усещайки аромата на горски цветчета и чувайки песента на птички, се спускаме към неповторимите Фотински водопади. Първият водопад е висок 6-7 м, вторият, най-висок и буен, е 17-18 м и 5-6 м е третият и най-малък, но допълващ идеално панорамната гледка на трите водопада, с обща височина около 30 м, разположени на 900 м надморска височина.

КоментариТвоят коментар: