1 коментар

Двудневни и тридневни пакети за двама със закуски и бонус рибка "Ала Макрелов" в Еко хотел и SPA & Fitness център МАКРЕЛОВ***

За вашето комфортно настаняване в Смолян Еко хотел и SPA & Fitness център МАКРЕЛОВ*** предлага 23 двойни стаи (3 с двойно легло - спалня Queen size, 6 тройни – с трето стандартно легло, 13 стаи с допълнителен разтегателен диван. Леглата в двойните стаи са размер 100x200 см.), 1 Апартамент и 1 V.I.P. Апартамент.
Всички Стаи и Апартаменти са с Електронен (с контрол) достъп и високоскоростна безплатна Интернет (WiFi & LAN) връзка, Електронни Пожароизвестителна и оповестителна системи, 21” TV със сателитна телевизия, хладилник, самостоятелни санитарни възли с луксозна душ кабина, сешоар, телефон, паник аларма. Терасите са с уникален панорамен изглед към града и Родопа планина.
Не на последно място, ние сме един от малкото хотели в България, приемащи Вашите домашни любимци. Част от нашето удоволствието да бъдете гости на Еко хотел и SPA & Fitness център МАКРЕЛОВ*** е възможността да бъдете с вашите четириноги членове на семейството, без да се притеснявате от отказ за настаняване.
Забележителности:
Родопите са като море от преливащи се тъмнозелени хълмове. Планината ви посреща с красиви панорами и кристално чист въздух. Хилядолетия наред тук хората живеят в хармония с природата, съхранявайки в пазвите на планината диви и недокоснати кътчета красота и невероятно разнообразие от растения и животни.
Средните Родопи предлагат отлични условия за туризъм и са идеалната планина за почивка. Многобройни са възможностите за активен отдих и туризъм. А град Смолян е идеалният изходен пункт за местата, които задължително трябва да посетите:
Смолян – удивителен град, съчетаващ в себе си духа на старите традиции на родопчани и живота на административен център на Родопите. Географското му разположение и функциите му на център на околните селища го определят като сърцето на планината. намира се на 260 километра югоизточно от София, на 100 км. южно от Пловдив и на 11 км. южно от курорта Пампорово.


Коментари
Ivelina Dacheva Офертата ми хареса, но са ми нужни 2 ваучера за нощувки на 29.11 и 30.11.12. Има ли вариант да закупя ваучери и да се ползват за тези дати?2012-10-20T23:22:05
Екип Vipoferta Здравейте Ivelina Dacheva,

Валидността на офертата е до 31 Октомври. За желания от вас период, тя не е валидна.2012-10-22T09:30:06

Твоят коментар:


{* *}