0 коментара

Еднодневен пакет със закуска и вечеря в Туристически комплекс Гарванец***

Комплексът разполага с:
6 двойни стаи с тераси, собствен санитарен възел и телевизор;
2 апартамента със собствен санитарен възел, кухненски бокс и телевизор
4 еднофамилни и 2 двуфамилни къщи всяка от които с веранда, санитарен възел, кухненски бокс и телевизор.
Ресторантът, предлагащ национална и селска кухня, както и лятна градина.
Детски площадки.
Селска и национална кухня.
Няма нищо по-вкусно от гозбите на баба, а с помощта на натуралните екологично чисти продукти, произведени на село, спомените за тях оживяват.
Пешеходен туризъм.
Причудливите форми на природен парк Врачански Балкан, наличието на Вазовата екопътека и чистият въздух са безспорен повод за прекарване на повече време сред Природата.
Пикник и барбекю сред природата.
Спортен риболов.

За любителите на един от най-релаксиращите спортове – риболовът, задължително е при посещението на Туристически комплекс „Гарванец” да не забравят своите въдици и такъми, с които да покажат своето майсторство.
Шаранчетата и каракудата в едното езерце и пъстървите в другото ще направят престоят ви още по вълнуващ и запомнящ се.
Фотолов.
Няма по-добър начин за покачване на адреналина от това да изживееш движенията, родителските грижи и комуникацията между дивите животни, а заснемането на подобни моменти поддържа спомена за тях за цял живот.
Велопреходи.
Китните и разнообразни форми на Стара планина с не толкова пресечени райони предразполагат за преходи с планински велосипеди, както по билото на планините така и по поречието на Искърското дефиле.
Организираните велопреходи зареждат с приятно настроение, увеличават тонуса и дават възможност по един екологичен начин да се докоснем до необятните красоти на България.

КоментариТвоят коментар: