0 коментара

50% намаление на четиридневен пакет със закуски, вечери и лифт карта в Хотел Добринищe

Хотел “Добринище” разполага с апартаменти, двойни и тройни стаи с капацитет 130 легла. Стаите са оборудвани със самостоятелен санитарен възел и кабелна телевизия. На разположение на гостите са лоби бар, зимна градина с разнообразие от пици и сладкиши, просторна  механа. с автентична битова атмосфера. В нея може да се насладите на  традиционни  национални ястия, жива музика, качествено обсужване и уют. Подходяща за сватбени, семейни и групови тържества, механата е единствената в региона с над 200 места, разположени на едно ниво. 
Ски зона “Добринирще”
Ски зоната е с най-висока точка при хижа „Безбог” – 2240м. и най-ниска при хижа”Гоце Делчев” 1412м. Включва два лифта с обща дължина 3200 м., 2 ски влека при начална станция ; ски гардероб; ски училище. Чудесни условия както за начинаещи скиори, така и за напреднали, а също и за сноубордисти. Пистата е с дължина 5км., широка е 10-30 м. и с денивелация 826 м; предоставя възможност за избор между „Тумбата” и „Стената”, което определя и сложноста на спускането. За по неуверени скиори, както и за децата идеално място е  участъкът при начална станция на лифта. Тук на разположение са и две чайни, които предлагат топла храна и напитки.
Ски гардероб
Комплексът разполага с три ски гардероба, намиращи се съответно в хотел “Добринище”, при хижа “Гоце Делчев” и при начална станция на лифта. Осигурено е всичко необходимо за скиори и сноубордисти.
Ски училище 
За първи стъпки върху ските или сноуборда се грижат професионални ски инструктори. Обучението може да бъде индивиуално или в група. 

КоментариТвоят коментар: