1 коментар

Опознай красотите на България! Шестдневна ваканция за двама в Троян, Боженци и Дряново със закуски и вечери!

В Хотел "Троян Плаза" ще намерите приятната атмосфера на лукс и комфорт, спокойствието на малкия планински град, неповторимата красота на планината - само на един поглед разстояние. С развлечения и разходки до близки културни и природни забележителности, вашите моменти ще са емоционални и сближаващи, интригуващи и различни.
Парк Хотел "Дряново" е разположен в самия център на град Дряново и съчетава качествено обслужване и изключително уютна атмосфера.
Хотелът разполага с 64 двойни стаи и 8 апартамента. Стаите и апартаментите са оборудвани със собствен санитарен възел, климатик, кабелна телевизия, телефон, мини-бар.
Хотел "Боженци" се намира непосредствено до село Черневци, на 2 км от известния архитектурно-исторически резерват Боженци.
Съчетанието на красотата и уюта на миналото с удобството и лукса на настоящето ще ви очароват.
Тук, където всеки детайл е внимателно обмислен, а персоналът има за цел да удовлетвори вашите желания, думата почивка придобива ново значение...

Коментари
Цветелина Велчева Здравейте! Задължително ли е резервациите за трите хотела да са последователни? Нямам предвид реда на хотелите - разбрах, че това зависи от нас, интересува ме периодът - екскурзията трябва да се извърши в 6 последователни дена? Нямам нищо против, но какво ще стане, ако няма места в някой от хотелите?2012-05-15T09:17:40
Екип Vipoferta Здравейте Цветелина Велчева,

Задължително е предварителното запитване във всеки един от хотелите, за да сте сигурни, че има свободни места за желания от вас период.
Ваканцията е за 6 последователни дни, като вие избирате откъде точно да започне вашето пътуване.2012-05-15T09:43:52

Твоят коментар: