Подробни упътвания за Vipoferta.bg

Как работи ВИП ОФЕРТА?

1.Всеки ден публикуваме по няколко вип оферти.

Ние подбираме най-добрите места във вашия град и ви предлагаме по няколко уникални и неустоими оферти всеки ден, като ви осигуряваме отстъпка от 50% до 90%.

2.Купувате си ваучер, докато офертата е валидна.

Докато тече периодът на всяка оферта, можете да я закупите, като трябва да извършите плащане по един от посочените начини. След като направите плащането, автоматично получавате на посоченият от Вас имейл и SMS на посочен от Вас мобилен телефон известие за Вашия ВИП ваучер, който можете да разпечатате от профила си в секция Моите ваучери.

3.Разпечатвате си ВИП ваучера и го използвате.

Разпечатайте своя ВИП ваучер от профила ви в сайта в Моите ваучери. Представяйки вашия принтиран ваучер, може да използвате услугата, която сте заплатили.

 
Начини на плащане

1. Плащане чрез системата на BORICA

Достатъчно е да разполагаш с дебитна или кредитна банкова карта (Борика, Maestro, Visa, Visa Electron, MasterCard), разрешена за използване в системата.

2. Плащане чрез системата на PayPal

PayPal.com е международна система за електронни плащания. Поддържа всички видове кредитни карти, както и дебитни карти Visa Electron, които поддържат електронни плащания. За да платиш от PayPal.com, трябва предварително да имаш регистриран акаунт, както и добавена и потвърдена банкова карта. Ако нямаш акаунт в PayPal.com, разгледай останалите начини за плащане.

3. Плащане чрез системата на ePay.bg

ePay.bg е българска система за електронни плащания. Поддържа всички видове дебитни и кредитни карти. Ако имаш кредитна карта (или дебитна, поддържаща електронни плащания), можеш да платиш с нея директно, без да се налага да имаш регистрация в ePay.bg. Ако имаш обикновена дебитна карта, която е добавена и потвърдена в акаунта ти в ePay.bg, можеш лесно да платиш чрез нея. Можеш да платиш и от вътрешна ePay.bg микросметка (ако имаш такава).

4. Плащане в брой чрез системата на Изипей

Можеш да платиш в брой във всички офиси на Easypay (Изипей АД) и в повечето клонове на: Първа Инвестиционна Банка, Централна Кооперативна Банка, Д Банк, ТексимБанк, Office 1 Superstore, Билла, Пикадили, Фантастико и др. Обслужващите каси са над 1400 в цяла България. Виж всички възможни адреси тук.

5. Плащане по банков път

Можете да платите чрез обикновен банков превод до наша сметка от всяка една банка в България. Необходимо е да направите преди това заявка за покупка на ваучер по банков път. IBAN: BG59FINV91501016252253 BIC: FINVBGSF Първа инвестиционна банка Валута: BGN (лева)

 
 
{* *}