Условия на томболата

1. Организатор
Настоящата томбола се организира от екипа на "ВИП ОФЕРТА БГ" ООД.
2. Същност на томболата и награди
Участниците в томболата са всички вече регистрирани и всички ново регистрирани потребители в сайта на "ВИП ОФЕРТА БГ" ООД. Участието в томболата за ново регистрираните потребители е от момента на регистрацията им и приемането на Общите условия на сайта.
Регистрираните до момента потребители автоматично вземат участие в настоящата томбола.
Моментът на регистрация в сайта на "ВИП ОФЕРТА БГ" ООД не е от значение при участието в томболата и за спечелването на наградите.
При нежелание отстрана на потребител да участва в томболата и тегленето на наградите,  отказът му трябва да бъде заявен изрично на e-mail  адресът на “ВИП ОФЕРТА БГ” ООД.
3. Продължителност
Томболата е с начална дата 31.03.2011 г.
Крайната дата на томболата е 08.04.2011г.
Наградите ще бъдат обявени на страницата на „ВИП ОФЕРТА БГ” ООД в срок от 15 дни след изтичане на крайната дата на томболата.
4. Условия за участие
Право на участие имат всички граждани на Република България, които са регистрирани потребители в интернет сайта на „ВИП ОФЕРТА БГ” ООД. В томболата нямат право да участват служители на "„ВИП ОФЕРТА БГ” ООД и членове на техните семейства. В случай, че участникът не отговаря на обявените условия, той ще бъде дисквалифициран без предупреждение.
5. Механизъм за участие
Всеки участник, отговарящ на условията взема участие в томболата със своята регистрация
6. Механизъм за теглене и избор на печеливш
6.1 Всеки регистриран потребител на произволен принцип чрез теглене на имена на регистрирани потребители в присъствието на нотариус. Тегленето на печелившите ще се извърши в присъствието на нотариус МАРИЯНА АТАНАСОВА -  ТУМБАКОВА, рег. № 464 в регистъра на Нотариалната камара, с район на действие Районен съд Бургас.
6.2. Организаторите ще се свържат с наградените в тридневен срок от обявяването им, за да ги уведомят за техните награди и начините, по които могат да си ги получат.

6.3. Наградите са:

1-ва. iPad
2-ра Eкскурзия до Истанбул за концерта на Бон Джоуви 08.07.2011
3-та Двудневен пакет за двама в Апарт Хотел Медите, гр. Сандански
4-та Уикенд за двама в СПА Хотел Вила Рока, гр. Банско
5-та Двудневен СПА пакет в Хотел Дипломат Плаза, гр. Луковит
6-та Двудневен пакет за двама в Хотел Евъргрийн Палас, с. Рибарица
7-ма Уикенд за двама в Комплекс Банско Роял Тауърс, гр. Баснко
8-ма Луксозна козметична процедура от студио за красота Бона Деа
9-та Уикенд за двама в Хотел Бор, к-к Семково
10-та Уикенд за двама в Хотел Троян Плаза, гр. Троян

7. Отговорности
7.1.Участникът трябва да предостави вярно и коректно своите имена и адрес за контакт (при регистрацията си в сайта). Организаторът на томболата няма право да използва по никакъв начин предоставените данни, освен за целите на томболата, както и да ги предоставя на трети лица.
7.2. Организаторът не носи отговорност в случай на неуспех да се свърже с наградените поради технически причини или заради неверни данни, подадени от тях.
7.3. Организаторът не носи отговорност в случай, че наградените са възпрепятствани да вземат своите награди и не желаят да предоставят адрес за доставка.
7.4. Организаторът си запазва правото да прекрати томболата или да промени нейните правила по всяко време и без предупреждение.
8. Общи правила
Общите правилата на томболата са публикувани на официалната страница на „ВИП ОФЕРТА БГ” ООД. Участието в томболата означава, че лицето приема настоящите общи правила.