0 коментара

50% намаление на еднодневен пакет със закуска, обяд и вечеря в Почивна База Орлица - Пампорово

Базата разполага с 150 легла, 42 двойни стаи, 9 тройни и 12 апартамента. Почивна  база "Орлица" към МС разполага с: Рецепция, лоби бар, ресторант, механа, конферентна зала 100 места, родопска стая за РД и празници, сауна, фитнес, масажи, модерно оборудван ски-гардероб, игри, кът за деца, билярд и охраняем паркинг.

Пампорово е бълг. зимен ски курорт намиращ се в община Чепеларе, Област Смолян. Разположен е под връх Снежанка между Смолян(15км на север от града) и Чепеларе(10км на юг). За Пампорово можем да говорим с часове и въпреки това всичко, което кажем за него ще е малко, защото неговото величие не е изобщо възможно да се опише с думи - то със сигурност трябва да се види, почувства и да се изживее. Разположен в полите на Родопския балкан, той е заобиколен от редица забележителности, оставили без дъх преиждащите всяка година туристи. В този край на България ще се почувствате като в приказка.

На път за Пампорово може да се отбиете през Роженската астрономическа обсерватория, за да погледнете през един от телескопите й. Няма начин и да подминете планетариума в гр.Смолян. Така и така сте в Смолян, защо да не се разходите и  из Смолянските езера, които са прекрасни колкото Рилските. На около 37км от курорта може да се разходите в пещерата  „Ухловица”. Други природни забележителности, например като „Ягодинската пещера”,  пещерата „Дяволското гърло”, както и Триградското ждрело, са в близост до Пампорово.

КоментариТвоят коментар: