0 коментара

Еднодневен делничен и двудневен уикенд пакет със закуски и вечери за ДВАМА + външен минерален басейн и релакс зона в Семеен хотел Алфаризорт Термал Чифлика***

Лечебните качества на горещата минералната вода (52° ), която извира от 1000 м дълбочина се определят от комплексното действие на нейните лечебни фактори - наличните химични компоненти и специфично действащите съставки. Подходяща е за лечение на опорно - двигателния апарат, неврологични болести, нефро - урологични, сърдечно-съдови, ендокринно - обменни и алергични заболявания.

Семеен хотел Алфарезорт разполага с Релакс зона, където можете да релаксирате докато се наслаждавате на красивата гледка към река Козещица.На разположение на гостите са със сауната, релакс стая и руска баня,
Семеен хотел Алфарезорт разполага със закрит детски кът. Там най-малките ни гости могат да насладят на разнообразни забавления и игри.

В детският кът е оборудван с множество настолни и видео игри, интересни детски книжки и енциклопедии, както и място за игра.На разположение на гостите са Пиано бар, Барбекю “Направи си сам” и конферентна зала.

КоментариТвоят коментар: