0 коментара

Еднодневен пакет със закуска в хотел Картала, местност Картала - Благоевград

Хотел "Картала" предлага на своите гости 26 уютно обзаведени стаи, ресторант, чайна и открити заведения. Хотелът се намира на първа станция на кабинковия лифт и е изключително удобен за ски и сноуборд феновете. От стаите на хотела до лифта е осигурен достъп чрез изграден модерен асансьор, който създава невероятен комфорт на гостите на хотела.
Ресторантът предлага на гостите на хотела и посетителите на ски курорта традиционни български ястия, свежи салати, вкусни аламинути, барбекю и неустоими десерти. Pазположен e върху площ от 220 кв.м. и разполага с 120 места.
Чайната към хотелски комплекс "Картала" е разположена до учебната ски писта. Разполага с 60 места и тераса със заведение на открито. В нея гостоприемно ще ви посрещнат с топла храна, горяща камина и уютна обстановка.

През летните месеци Картала е идеалното място за отдих и приключения. Гостите на комплекса могат  да се възползват от богата гама ваканционни услуги и развлекателни съоръжения, в това число пакетни цени за организирани занимания по парапланеризъм, екотуризъм, конна езда, спортно катерене, и фотосафари. Картала Еко Ризорт предоставя уникални възможности за забавление и почивка. Базата е особено подходяща и за провеждане на спортни състезания, арт форуми, детски лагери, тиймбилдинги.

КоментариТвоят коментар: