Благотворителна Кампания - Благотворителна Кампания " Да помогнем на Вени"

ДА ПОМОГНЕМ НА ВЕНИ ДА ОЗДРАВЕЕ И ДА ЖИВЕЕ!



ДА ПОМОГНЕМ НА ВЕНИ ДА ОЗДРАВЕЕ И ДА ЖИВЕЕ!


Венелин Иванов от гр. София страда от рак на стомаха и хранопровода. Близките на Венелин търсят някаква възможност за лечение и така попадат на Клиника по Интегративна медицина. Необходимата сума за лечение за следващите шест месеца е 18000 лева.

Страданията на Вени започват около Коледа 2014г., когато започва да се задавя с поетата храна. След празниците от януари месец започва ходене по лекари и клиники, като му поставят няколко различни неверни диагнози -  диабет, невропатия, ГЕР; като никой лекар не е назначил гастроскопия. Започва дълго и безрезултатно лечение и спазване на препоръчаните от лекарите диети.
Половин година по-късно Венелин е отслабнал с близо 30 кг. и все така не може да приема храната нормално и положението му се влошава. Той постъпва за изследвания в болница, където е назначена гастроскопия и на момента се поставя тежката диагноза - злокачествено образувание на стомаха и хранопровода, вече в напреднал стадий и с разсейки.
Следва „операция“, при която само е отворен и затворен, без да е отстранен туморът. Организмът му е изключително слаб и няма да понесе класическите химио и лъчетерапия.

Започнатото лечение в Интеграмед дава много добри резултати – за два месеца туморният маркер е спаднал с над 25% и Вени е започнал да наддава на тегло, но за съжаление сумата за продължаване на лечението е непосилна за Венелин и семейството му. Затова се обръщаме към всички Вас – моля, помогнете на Вени да се излекува и да живее!
Всяко дарение доближава Вени до оздравяването!

   Дарителска сметка:
   Райфайзенбанк АД
   BG30 RZBB 9155 1006 3688 09
   Венелин Иванов Каракашев

ЕПИКРИЗА

СЛУЖЕБНА БЕЛЕЖКА

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА

ДОГОВОР ЗА ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА
 

Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 11.01.2016 до 11.02.2016

ЗАПИТВАНЕ ЗА
РЕЗЕРВАЦИЯ

Телефон за резервации 088 505 8888
Тел. за запитване и резервации 088 505 8888

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.